Life as a
chameleon

Hallo ik ben Tom, best omschreven als een 'creatieve generalist' — type kameleon. Een snel inzicht en groot inlevingsvermogen zorgen er voor dat ik me gemakkelijk in jouw verhaal kan verplaatsen en van daaruit kan creëren. Creëren is wat ik het liefste doe, van ideeën visualiseren tot tastbaar maken.

Let's do it ...
together

Jij houdt van DIY. Ik hou van DIY. Jij hebt jouw kennis en passie, ik die van mij. Laten we elkaar inspireren en verbinden tot een sterker geheel. We bundelen de krachten (Do-It-Together) en versterken daardoor de mogelijkheden exponentieel: DIT = DIY2

The power
of your story

We hebben dus elk ons verhaal, maar hoe weet de wereld wat je doet en hoe goed je dat doet? Met een waardevolle visuele identiteit en strategie die de soul van je bedrijf uitstraalt, inspireer je op jouw beurt de klanten die het best bij je passen.

Soulful
business

Je hebt het misschien al door: quick profits, holle beloftes, opgeblazen marketing… het is NIET mijn ding. Voor mij staat soulful ondernemen en vormgeven voor authentiek zijn, visie op lange termijn en duurzame relaties. In een constructieve sfeer kunnen creëren met een vleugje humor is what matters to me. Respectvol samenwerken biedt dus meer waarde voor zowel jou en je klanten, als voor mij.

Get in touch